Afgelopen week heeft Aldemar namens het Pleatslik Belang Grou en Doarpskoöperaasje Grou alle kinderen van Grou een brief gestuurd. In de brief vertelde hij hoe belangrijk planten voor ons zijn. Ze geven zuurstof om te ademen, voedsel om te eten en een prachtige omgeving om in te spelen. Maar soms vergeten we hoeveel zorg en liefde planten nodig hebben om te groeien. Aldemar vroeg alle kinderen om goed voor planten te zorgen.

Grou Bloeit
De kinderen mogen meehelpen met het project ‘Grou Bloeit’. Tijdens dit project probeert het Pleatslik Belang Grou en Doarpskoöperaasje Grou de Grousters te inspireren om duurzaam bezig te zijn. Bij Bloembinderij Andreanum staat een speciale plant. De kinderen mogen voor de plant een mooie naam bedenken en kunnen aangeven of ze een week op deze plant willen passen tijdens een logeerpartij. Een logeerpartij met een heus vriendenboekje!

Wil jij de plant een naam geven óf trakteren op een logeerpartijtje? Kom dan uiterlijk zaterdag 18 november een bezoek aan de plant brengen bij Bloembinderij Andreanum en laat een briefje achter in de ideeënbus.