Over 2 nachtjes is het zover! Sint Piter komt weer aan in Grou.
We zetten nog even alle informatie rondom de oankomst voor je op een rij:

🕤 Vanaf 9.30 uur is de boot te zien vanaf het aquaduct van Grou. Hij vaart door het kanaal, langs Paviljoen Prikmar. Daarna vaart hij een ronde over het Pikmeer zodat iedereen voldoende tijd heeft om naar de Kade te komen.

🕤Vanaf 9.45 uur kunnen de kinderen gebracht worden bij de Hema. We vertrekken om 10.00 uur met alle kinderen aan het touw richting de Kade. Hier krijgen ze een speciaal plekje vooraan op de kindertribune.

🕤 Om 10.30 uur komen Sint Piter en Aldemar aan bij de Kade. Ze stappen van boord en zwaaien naar iedereen. Daarna stapt Sint Piter op zijn paard en gaat samen met de kinderen aan het touw naar het Halbertsma’s Plein.

⛔ Let op: tijdens de oankomst is de Waachshaven afgesloten! Dit is nodig voor een veilige doorgang voor Sint Piter, Janika (zijn nieuwe paard), Aldemar en alle kinderen aan het touw. Je kunt de Kade bereiken via de Hoofdstraat/ Hùzebosk en de Hofsgrêft.

👨‍👧‍👦 Na de ceremonie op het plein stapt Sint Piter op zijn paard en lopen we samen met de kinderen een korte route door Grou.

🚩Maak het dorp extra feestelijk en hang de vlag uit komende zaterdag!

📺Kun je niet in Grou zijn tijdens de oankomst? Niet getreurd, er is weer een livestream zodat je ook van afstand kunt meegenieten. Dit kan live op onze Facebook pagina of via Youtube: https://youtube.com/live/LK-JtyV_bis?feature=share