Wat kijken we er naar uit; op 3 februari hebben we na drie jaar weer een Sint Piterbingo! Dit belooft een prachtige avond te worden waarbij je te gekke prijzen kunt winnen. Mede dankzij de fantastische donaties van Grouster ondernemers en de inbreng van eigen Grousters. Dit jaar maak je onder andere kans op een jaar lang gratis knippen bij Bertina, een avond op de ‘Grutte Grize”, een weekend relaxen in woonark Boppeslach, suppen met 6 vrienden/vriendinnen, een ballonvaart,  of een dag op pad met e-choppers incl lunch bij Paviljoen Salt.

Tip; begin alvast met euro muntjes sparen; een normale bingokaart kost €2,- en een superronde bingokaart kost €3,-. Je kunt tijdens de Sint Piterbingo ook met QR code of pin betalen; maar met contante muntjes gaat het wat sneller. 

De opbrengsten van de Sint Piterbingo en beurs zijn belangrijk voor het organiseren van het hele Sint Piterfeest. Mis het dus niet en trommel je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s op en ga samen naar de bingo. De deuren gaan open om 19.30 uur en de bingo start om 20.00 uur. Tot dan!