Op 3 februari is het zover; om 9.30 uur openen de deuren van de Sint Piterbeurs! Dit wordt een prachtige dag met leuke activiteiten voor jong & oud. De door onze vrijwilligers zelfgemaakte appeltaart staat dan klaar samen met lekkere koffie & thee. Het draaiend rad is iedere keer weer een groot succes waarbij je al vanaf €0,50 cent kans maakt op leuke prijzen.
Kinderen kunnen voor €5,- een stempelkaart kopen waarmee ze allerlei toffe spelletjes kunnen doen. Na afloop mogen ze een leuk cadeautje uitzoeken.
Verder is er een knutseltafel (alleen in de ochtend) en kunnen kinderen een gave glitter tattoo en/of een veertje in hun haar laten zetten. Deze activiteiten kosten €1,-.
Tip; Als je jonge kinderen hebt is misschien de ochtend leuker om langs te komen wanneer het iets rustiger is voor de kleintjes. In de middag zal het gezellig druk zijn met de naar schoolgaande kinderen.
De opbrengsten van de Sint Piterbingo en beurs zijn belangrijk voor het organiseren van het hele Sint Piterfeest; komt daarom dus allemaal en geniet van een gezellige dag met elkaar.
De Sint Piterbeurs is in Hotel Oostergoo en de openingstijden zijn van 09.30 – 12.00 uur en van 14.00 – 17.30 uur!
PS; Aldemar is aanwezig vanaf 15.00 t/m 16.30 uur voor de Opsetaksje