Gegarandeerd een plekje dankzij het nieuwe online kaartverkoopsysteem! Door de grote belangstelling vorig jaar doen we het dit jaar anders en vindt de kaartverkoop voor toegang tot de bingo volledig online plaats.

De Sint Piterbingo op vrijdag 2 februari vindt nog steeds plaats in de gezellige, vertrouwde omgeving van Hotel Oostergoo. De Sint Piterbingo is een traditie die al jarenlang bijdraagt aan de feestvreugde rondom het Sint Piterfeest. Dit jaar willen we de ervaring naar een hoger niveau tillen met deze vernieuwde online kaartverkoop.

Noteer vrijdag 12 januari in je agenda, want dit is de dag waarop de kaartverkoop officieel van start gaat. Een unieke kans om jouw plek te reserveren voor een avond vol gezelligheid en kans op geweldige prijzen.

Voor €10 per kaartje krijg je gegarandeerd entree tot de bingo, het eerste drankje en de eerste bingokaart! Let op, er zijn maar beperkt kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij! Op = op en aan de deur kunnen geen kaartjes meer gekocht worden.

Mis deze kans niet om samen met vrienden, familie en mede-Sint Piter liefhebbers een geweldige avond te beleven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Sint Piterbingo op 2 februari 2024!