Elke woensdag stellen we aan de hand van een aantal vragen één van onze mearke spelers aan jullie voor. Dit keer is het de beurt aan Ties van Steen.

Ties, welke rol speel jij in het mearke?
Ik heb een dubbelrol; ik speel Bram Bokkenpoot en Sergei! Bram is een jongen die bij Matilde in de klas zit en die alles wel prima vindt en alles wat laat gaan. Daarnaast heeft Bram ook altijd zin in eten ;-). Sergei is van de maffia en een man die bedonderd wordt en hier niet van gediend is. Hij laat het er niet bij zitten!

Hoe lang acteer je al?
Dit is het tweede stuk waar ik aan mee doe. Ik heb 5 jaar geleden meegedaan aan Gabe Skroar, hier in Grou. Toen speelde ik de zoon van Eeltje Halbertsma.

Van vindt je het leukste aan je rol in Matilde?
De rol van Bram vind ik het leukst omdat hij alles wel prima vindt en daardoor een beetje stoer doet. Dat is heel leuk om te spelen. De rol Sergei is precies het tegenovergestelde. Het grote verschil in mijn rollen maakt het extra leuk.

Welke zin vind je het leukst om te zeggen tijdens het mearke en waarom is dit?
Ehh, ik denk dan toch de woordjes “ja” nadat er gezegd wordt dat Bram nog honger heeft. In het dagelijks leven wordt mij ook vaak gevraagd of ik honger heb en dan zeg ik ook ja :-D.

Tot slot: wil je nog iets zeggen tegen alle Sint Piterfans? 
Ik zou iedereen aanraden om te komen kijken. Het is een superleuke ploeg en een superleuk stuk voor alle leeftijden!